Каталог автомобили
Exide - Каталог автомобили

По-големи изисквания за енергия, от когато и да е.

През последните години, изискванията за енергия на съвременните превозни средства са се повишили с до 300%. За да можете да изберете подходяща батерия, добре е да вземете предвид не само размерът и мощността на двигателя на колата Ви, но и бордовото ел. оборудване, и дори климата и условията за шофиране.iPhone – „Търсачка на батерия“


EXIDE Thechnologies разработи първото по рода си приложение за iPhone – „Търсачка на батерия“ (Battery Finder)


Женвилие, Франция – 26 януари 2012 г. – Exide Technologies (NASDAQ: XIDE, www.exide.com), световен лидер в намирането на решения за съхраняването на електрическа енергия, създава първото по рода си европейско приложение за iPhone – „търсачка на батерия“.

Клиентите ще могат да изберат батерия както от марката EXIDE, така и от другите ни водещи европейски марки в зависимост от зададения периметър на търсене: Centra, Deta, Fulmen, Sonnak and Tudor. Търсачката на батерия ще е приложима на 12 европейски езика и ще бъде обновявана на всяко четиримесечие с нова информация и функции.

продължава>
 
Електронен каталог - Италия

Електронен каталог на Exide

Разгледайте елетронния каталог на Exide - Италия
продължава>
 
Архивирана програма / каталог


Архивирана програма/каталог

Изтеглете програма за вашия компютър, с която може да изберете своя акумулатор на базата на модела и параметрите на автомобила ви.

продължава>